Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Om oss

Detta med att skapa med mina händer har funnits med mej sedan jag var liten och ritade och målade endast med avbrott för lite utomhuslek i de norrländska skogarna. Med tiden fick jag även intresse för att jobba med lera och det blev många kurser i keramik under åren. Någonstans fanns det en stor nyfikenhet att utforska olika tekniker och kreativa uttryck med ett tydligt mål att någon gång prova att arbeta i silver. 

På plats i Skåne efter en flytt från Örnsköldsvik så anmälde jag mej äntligen till en helgkurs i silversmide Helt nybörjare som jag var kastade jag mej in i skapandet med stor nyfikenhet. Det blev starten på en ny hobby som senare blev mitt yrke via en lärlingsutbildning under två år hos silversmed Ove Johansson i Ystad. 

Silvret var och är precis allt jag kan önska för mitt kreativa uttryck. Att skissa på idéer och upptäcka former i olika miljöer. Det kan vara en vacker form i naturen eller en  rostig järngrind, en skugga som faller på asfalten som sätter igång processen och så kommer idéerna och skaparglädjen kickar igång. 

Att arbeta med silver är också att förvalta denna ädla metall och vara följsam i sitt arbete att forma och skapa det önskade smycket. Silvrets fantastiska lyster och möjligheterna att leka med ytor ger många spännande möjligheter att förändra uttryck och utseende på silvrets yta. Jag jobbar med återvunnet silver och använder ofta smält silver i mina smycken, vilket gör att det bildas en ojämn och lite knölig yta. Som dessutom överraskar gång på gång, det blir som silvret vill!

Till min ateljé är du varmt välkommen om du vill titta på mina smycken, beställa ett personligt smycke utifrån en egen ide eller bara säga hej. Jag anordnar kurser och daturm för kurserna kommer kontinuerligt ut här och i sociala medier. 

Evenemang såsom aw, kul eftermiddag/kväll med kollegor, vänner, familj eller vad du vill ordnar jag, ta kontakt så hittar vi datum och upplägg som passar! 

Hitta till mej: ateljen hittar du i Västra Nöbbelöv utanför Skivarp i Skurups kommun, Nöbbelövsvägen 97 är adressen, du är varmt välkommen! 
Här kan du berätta vem du eller ni är samt vad företaget gör. Sätt dig in i läsarens perspektiv och tänk att personen aldrig har hört talas om er butik tidigare. Här kan du gärna vara personlig och fokusera på att skapa förtroende till läsaren.


Ämnen att utgå ifrån när du skriver din om oss-sida: 

  • Berätta historien om ditt företag och varför ni finns.
    - Hur startade idén?
    - Vilket "problem" vill ni lösa med er produkt/tjänst?
    - Varför är ni rätt företag att lösa problemet?
  • Berätta om din eller era värderingar och visioner.
  • Presentera vem eller vilka ni är bakom butiken.